Hoegsbro.dk © 2009 • Vilkår for anvendelse

 

De Private Sider

Dette område er udelukkende for familiens registrerede og godkendte medlemmer, som har fået et brugernavn og password.

 

 

MENU

Ved at klikke på firkanten nederst til højre kan man blive ført videre til følgende områder:

 

INDBYDELSE TIL FESTER

TRYK HER FOR AT KOMME TIL FAMILIEOMRÅDE

husk adgangskode

Der afholdes to årlige sammenkomster. De vil blive annonceret på denne plads.

 

MAILINGLISTER

Hvis du bliver registreret på vores mailingliste, vil du løbende blive orienteret om invitationer og andet nyt her på hjemmesiden.

 

SLÆGTSOVERSIGTEN

Har været udgivet i hæfte- og siden bogform ca. hvert 7. år siden 1942. Den er en praktisk håndbog for familiens medlemmer.

 

FOTOALBUMS

Er et nyt indslag i familiens kommunikationer. Det bliver spændende at se, hvad det kan bringe.

 

DEBATFORA

Siden 1901 har ”Budstikken” cirkuleret uafbrudt i familien, oprindelig mellem de 12 søskende og deres ægtefæller, siden blandt interesserede hel-, halv- og kvartkusiner og –fætre. Gamle Sofus nåede lige at give et par besyv med, inden han døde i januar 1902.

Her har deltagerne berettet, betroet, drøftet og diskuteret på livet løs i tillid til, at både faste og tøvende meninger og holdninger blev modtaget i åben fortrolighed.  

Budstikken lever stadig og har det godt i gammeldags kollegiehæfter, og den skal ikke afskaffes.  Men i dette familieområde åbner vi hermed nogle supplerende debatfora, som, håber vi, kan fungere i samme ånd.

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til hjemmesiden, så kan du kontakte webmaster eller et andet bestyrelsesmedlem på en af de angivne kontaktadresser, telefonnumre eller e-mails. Vil du have adgang til familieområdet, så send en mail til webmaster@hoegsbro.dk med et forslag til adgangskode på mindst 8 tegn, alm. bogstacer og/eller tal, så skal du få svar snarest.

 

 

FORTROLIGHED

 

Gennem generationerne har der udviklet sig en varm tillid mellem familiens mange medlemmer.

 

For at kunne fastholde og udbygge denne har vi valgt at lade visse dele af hjemmesiden være tilgængelige kun for familien.